Φριτάτα με πιπεριές
Μια γρήγορη και νόστιμη συνταγή με μόλις 5 υλικά
Βαθμολόγησε τη συνταγή
Υλικά
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Ζεσταίνετε 5 κ.σ. λάδι σε ένα τηγάνι διαμέτρου 25 εκ. και σοτάρετε τις πιπεριές ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να "καραμελοποιηθούν" οι άκρες. Περίπου 10 λεπτά.
- Προσθέστε το ξύδι και μαγειρέψτε μέχρι να εξατμιστεί τελείως.
- Εν τω μεταξύ, σπάμε τα αυτά σε ένα μπολ και αλατοπιπερώνουμε.
- Προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα των αυγών. Αφήνουμε τα αυγά να ψηθούν μέχρι να δούμε μια κρούστα να δημιουργείτε στον πυθμένα. Θα χρειαστούν περίπου 5 λεπτά.
- Με τη βοήθεια ενός άλλου τηγανιού ή χρησιμοποιώντας ένα καπάκι, γυρίστε γρήγορα τη φριτάτα έτσι ώστε να την ψήσετε και από την άλλη πλευρά.
- Αφαιρείτε τη φριτάτα από τη φωτιά, την κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο