Γευστικό, ζουμερό κοτόπουλο φιλέτο, με ελαφριά σως μουστάρδας που το απογειώνει. Ιδανικό και για όσους ακολουθούν πρόγραμμα διατροφής.
Μερίδες: 2μερίδες
Προετοιμασία5 λεπτάλεπτά
Μαγείρεμα20 λεπτάλεπτά
Σύνολο25 λεπτάλεπτά
Κατηγορία: Έως 5 Υλικά, Κοτόπουλο, Κυρίως Γεύμα, Μαγειρική
Μέθοδος: Τηγάνισμα
Δυσκολία: Εύκολη
Υλικά
1φιλέτο κοτόπουλου
1λεμόνι το χυμό
2κ.σ.καλά γεμάτες μουστάρδα
1ποτήρινερό
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Οδηγίες
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε μπουκιές, το βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το ψήνουμε. Αν θέλουμε βάζουμε και λίγο λάδι.
Μόλις είναι έτοιμο, έχουμε αναμίξει το χυμό λεμονιού με τη μουστάρδα και το νερό και τα προσθέτουμε στο τηγάνι.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε ρίγανη.
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5 λεπτά ακόμη μέχρι να ελαττωθεί το νερό και να δέσει η σάλτσα.