Επιστροφή Αποστολή link με email
+ servings
mosxaraki-kokkinisto-sto-slowcooker

Μοσχάρι Κοκκινιστό στο Slow Cooker

Μαλακό, πεντανόστιμο, Μοσχάρι κοκκινιστό στο Slow Cooker. Είναι ο πιο ξεκούραστος τρόπος να μαγειρέψεις το μοσχαράκι!
Μερίδες: 6 μερίδες
Προετοιμασία5 λεπτά
Μαγείρεμα8 ώρες
Σύνολο8 ώρες 5 λεπτά
Κατηγορία: Κυρίως Γεύμα, Μαγειρική, Μοσχάρι
Μέθοδος: Slow Cooker
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι σπάλα
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 κρεμμύδι μέτριο
  • 2 κλωνάρια σέλερι
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 200 γρ. πασάτα ντομάτας
  • 2 φύλλα δάφνη
  • ¼ κούπας ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ. μπούκοβο
  • αλάτι, πιπέρι, θυμάρι
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ
  • ½ κούπα κρύο νερό

Οδηγίες

  • Τοποθετούμε το κρέας μέσα στο Slow Cooker . Εγώ έχω 6lt αλλά γίνεται με τον ίδιο τρόπο και σε μικρότερο.
  • Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και τα κλωνάρια σέλερι και τα ρίχνουμε μέσα.
  • Αραιώνουμε τον πελτέ ντομάτας με λίγο από το χυμό ντομάτας και τα ρίχνουμε μέσα.
  • Προσθέτουμε τη δάφνη, το ελαιόλαδο, το μπούκοβο, το θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε.
  • Δεν λυπόμαστε τα μπαχαρικά καθώς χρειάζεται λίγη ένταση στη γεύση το φαγητό που μαγειρεύεται στο Slow Cooker.
  • Τέλος αραιώνουμε το κορν φλάουρ με το κρύο νερό και το προσθέτουμε στο σκεύος. Ανακατεύουμε ελαφρώς να πάνε τα υλικά παντού.
  • Θέτουμε σε λειτουργία το Slow Cooker στο Low για 8 ώρες ή στο High για 4 ώρες.
  • Μπορούμε να σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες, κριθαράκι κ.α.

Σημειώσεις

Σημειώσεις

Δες το άρθρο μας για το Slow Cooker εδώ