Μοσχάρι Κοκκινιστό στο Slow Cooker
Μαλακό, πεντανόστιμο, Μοσχάρι κοκκινιστό στο Slow Cooker. Είναι ο πιο ξεκούραστος τρόπος να μαγειρέψεις το μοσχαράκι!
Προετοιμασία5 λεπτά λεπτά
Μαγείρεμα8 ώρες ώρες
Σύνολο8 ώρες ώρες 5 λεπτά λεπτά
- 1 κιλό μοσχάρι σπάλα
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 κρεμμύδι μέτριο
- 2 κλωνάρια σέλερι
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 200 γρ. πασάτα ντομάτας
- 2 φύλλα δάφνη
- ¼ κούπας ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. μπούκοβο
- αλάτι, πιπέρι, θυμάρι
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ
- ½ κούπα κρύο νερό
Τοποθετούμε το κρέας μέσα στο Slow Cooker . Εγώ έχω 6lt αλλά γίνεται με τον ίδιο τρόπο και σε μικρότερο. Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και τα κλωνάρια σέλερι και τα ρίχνουμε μέσα.
Αραιώνουμε τον πελτέ ντομάτας με λίγο από το χυμό ντομάτας και τα ρίχνουμε μέσα.
Προσθέτουμε τη δάφνη, το ελαιόλαδο, το μπούκοβο, το θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε.
Δεν λυπόμαστε τα μπαχαρικά καθώς χρειάζεται λίγη ένταση στη γεύση το φαγητό που μαγειρεύεται στο Slow Cooker.
Τέλος αραιώνουμε το κορν φλάουρ με το κρύο νερό και το προσθέτουμε στο σκεύος. Ανακατεύουμε ελαφρώς να πάνε τα υλικά παντού.
Θέτουμε σε λειτουργία το Slow Cooker στο Low για 8 ώρες ή στο High για 4 ώρες. Μπορούμε να σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες, κριθαράκι κ.α.
Δες το άρθρο μας για το Slow Cooker εδώ