Μοσχάρι Κοκκινιστό στο Slow Cooker
Μαλακό, πεντανόστιμο, Μοσχάρι κοκκινιστό στο Slow Cooker. Είναι ο πιο ξεκούραστος τρόπος να μαγειρέψεις το μοσχαράκι!
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή
Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι σπάλα
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 κρεμμύδι μέτριο
- 2 κλωνάρια σέλερι
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 200 γρ. πασάτα ντομάτας
- 2 φύλλα δάφνη
- ¼ κούπας ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. μπούκοβο
- αλάτι, πιπέρι, θυμάρι
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ
- ½ κούπα κρύο νερό
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Τοποθετούμε το κρέας μέσα στο Slow Cooker . Εγώ έχω 6lt αλλά γίνεται με τον ίδιο τρόπο και σε μικρότερο.
- Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και τα κλωνάρια σέλερι και τα ρίχνουμε μέσα.
- Αραιώνουμε τον πελτέ ντομάτας με λίγο από το χυμό ντομάτας και τα ρίχνουμε μέσα.
- Προσθέτουμε τη δάφνη, το ελαιόλαδο, το μπούκοβο, το θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε.
- Δεν λυπόμαστε τα μπαχαρικά καθώς χρειάζεται λίγη ένταση στη γεύση το φαγητό που μαγειρεύεται στο Slow Cooker.
- Τέλος αραιώνουμε το κορν φλάουρ με το κρύο νερό και το προσθέτουμε στο σκεύος. Ανακατεύουμε ελαφρώς να πάνε τα υλικά παντού.
- Θέτουμε σε λειτουργία το Slow Cooker στο Low για 8 ώρες ή στο High για 4 ώρες.
- Μπορούμε να σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες, κριθαράκι κ.α.
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο