Μοσχάρι Κοκκινιστό στο Slow Cooker

 

από BigMama
Μαλακό, πεντανόστιμο, Μοσχάρι κοκκινιστό στο Slow Cooker. Είναι ο πιο ξεκούραστος τρόπος να μαγειρέψεις το μοσχαράκι!
mosxaraki-kokkinisto-sto-slowcooker
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 8 ώρες
Συνολικός Χρόνος 8 ώρες 5 λεπτά
Κατηγορία Κυρίως Γεύμα, Μαγειρική, Μοσχάρι
Κουζίνα : Ελληνική
Μέθοδος : Slow Cooker
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες ( προσαρμοσε! )6 μερίδες
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή

Υλικά
 

  • 1 κιλό μοσχάρι σπάλα
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 κρεμμύδι μέτριο
  • 2 κλωνάρια σέλερι
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 200 γρ. πασάτα ντομάτας
  • 2 φύλλα δάφνη
  • ¼ κούπας ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ. μπούκοβο
  • αλάτι, πιπέρι, θυμάρι
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ
  • ½ κούπα κρύο νερό

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Τοποθετούμε το κρέας μέσα στο Slow Cooker . Εγώ έχω 6lt αλλά γίνεται με τον ίδιο τρόπο και σε μικρότερο.
  • Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και τα κλωνάρια σέλερι και τα ρίχνουμε μέσα.
  • Αραιώνουμε τον πελτέ ντομάτας με λίγο από το χυμό ντομάτας και τα ρίχνουμε μέσα.
  • Προσθέτουμε τη δάφνη, το ελαιόλαδο, το μπούκοβο, το θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε.
  • Δεν λυπόμαστε τα μπαχαρικά καθώς χρειάζεται λίγη ένταση στη γεύση το φαγητό που μαγειρεύεται στο Slow Cooker.
  • Τέλος αραιώνουμε το κορν φλάουρ με το κρύο νερό και το προσθέτουμε στο σκεύος. Ανακατεύουμε ελαφρώς να πάνε τα υλικά παντού.
  • Θέτουμε σε λειτουργία το Slow Cooker στο Low για 8 ώρες ή στο High για 4 ώρες.
  • Μπορούμε να σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες, κριθαράκι κ.α.
Σημειώσεις
Δες το άρθρο μας για το Slow Cooker εδώ
5 από 2 ψήφοι

Βαθμολόγησε τη Συνταγή

Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx