Crispy Σοκολατοδεντράκια

 

από BigMama
Τα πιο γρήγορα, εύκολα, τραγανά, σοκολατένια κεράσματα. Crispy Σοκολατοδεντράκια, με 2 υλικά και οι καλεσμένοι σας θα τα λατρέψουν.
5 από 2 ψήφοι
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 5 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 5 λεπτά
Κατηγορία Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική, Κεράσματα, Σοκολάτα, Χριστούγεννα
Κουζίνα Άλλη
Μέθοδος Μαγειρέματος Μπεν μαρί
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη
Προσάρμοσε τις μεριδες: 10 κομμάτια

Υλικά
 

  • 150 γρ. δημητριακά σοκολατένιες νιφάδες ρυζιού όπως π.χ. Coco Pops
  • 200 γρ. λευκή κουβερτούρα
  • 30 γρ. κουβερτούρα γάλακτος προαιρετικά

Οδηγίες

  1. Λιώνουμε 170 γρ. από τη λευκή κουβερτούρα σε ένα μπεν μαρί και ρίχνουμε μέσα τις σοκολατένιες νιφάδες ρυζιού. Ανακατεύουμε να καλυφθούν καλά με σοκολάτα.
  2. Απλώνουμε σε ένα ξύλο κοπής τις νιφάδες, σχηματίζοντας ένα μακρύ ορθογώνιο, το οποίο θα έχει πλάτος ανάλογο με το πόσο μεγάλα ή μικρά θέλουμε να γίνουν τα δεντράκια μας. Πιέζουμε ελαφρά τις νιφάδες να κολλήσουν μεταξύ τους και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει η σοκολάτα.
  3. Μόλις κρυώσει η σοκολάτα, κόβουμε με ένα μεγάλο μαχαίρι το ορθογώνιό μας σε τρίγωνα.
  4. Λιώνουμε την υπόλοιπη λευκή σοκολάτα και κάνουμε γραμμές πάνω στα δεντράκια μας.
  5. Αν θέλουμε κάνουμε και γραμμές με λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος, για να προσθέσουμε στη γεύση.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx