Crispy Σοκολατοδεντράκια
Τα πιο γρήγορα, εύκολα, τραγανά, σοκολατένια κεράσματα. Crispy Σοκολατοδεντράκια, με 2 υλικά και οι καλεσμένοι σας θα τα λατρέψουν.
Υλικά
- 150 γρ. δημητριακά σοκολατένιες νιφάδες ρυζιού όπως π.χ. Coco Pops
- 200 γρ. λευκή κουβερτούρα
- 30 γρ. κουβερτούρα γάλακτος προαιρετικά
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Λιώνουμε 170 γρ. από τη λευκή κουβερτούρα σε ένα μπεν μαρί και ρίχνουμε μέσα τις σοκολατένιες νιφάδες ρυζιού. Ανακατεύουμε να καλυφθούν καλά με σοκολάτα.
- Απλώνουμε σε ένα ξύλο κοπής τις νιφάδες, σχηματίζοντας ένα μακρύ ορθογώνιο, το οποίο θα έχει πλάτος ανάλογο με το πόσο μεγάλα ή μικρά θέλουμε να γίνουν τα δεντράκια μας. Πιέζουμε ελαφρά τις νιφάδες να κολλήσουν μεταξύ τους και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει η σοκολάτα.
- Μόλις κρυώσει η σοκολάτα, κόβουμε με ένα μεγάλο μαχαίρι το ορθογώνιό μας σε τρίγωνα.
- Λιώνουμε την υπόλοιπη λευκή σοκολάτα και κάνουμε γραμμές πάνω στα δεντράκια μας.
- Αν θέλουμε κάνουμε και γραμμές με λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος, για να προσθέσουμε στη γεύση.
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο