Κορμός Nutella

 

από BigMama
Λαχταριστός, σοκολατένιος Κορμός Nutella με φουντούκια. Άλλη μια συνταγή από την Τζένη Τσανακτσίδου που λατρεύουμε.
5 από 1 ψήφος
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Μαγείρεμα 30 λεπτά
Χρόνος Ψύξης 12 ώρες
Συνολικός Χρόνος 12 ώρες 30 λεπτά
Κατηγορία Γλυκά Ψυγείου, Επιδόρπιο, Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική, Σοκολάτα
Κουζίνα Άλλη
Μέθοδος Μαγειρέματος Χωρίς ψήσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!

Προσάρμοσε τις μεριδες: 1 δόση

Υλικά
 

  • 400 γρ. λιωμένη μαύρη σοκολάτα
  • 300 γρ. λιωμένη λευκή σοκολάτα
  • 500 γρ. nutella
  • 350 γρ. καβουρδισμένα φουντούκια
  • ελάχιστο λάδι για τη φόρμα

Οδηγίες

  1. Χρησιμοποιούμε μια μακρόστενη φόρμα την οποία λαδώνουμε ελαφρώς.
  2. Με ένα πινέλο αλείφουμε τον πάτο και τα τοιχώματα της φόρμας με τη λιωμένη μαύρη σοκολάτα.
  3. Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για 10 λεπτά και στη συνέχεια επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για ακόμη μία φορά.
  4. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη nutella με τη λευκή σοκολάτα και προσθέτουμε και τα φουντούκια. Ανακατεύουμε καλά για 2 λεπτά περίπου.
  5. Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα με τη nutella. Βάζουμε ξανά στο ψυγείο για 10 λεπτά.
  6. Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και ρίχνουμε πάνω στο μείγμα την υπόλοιπη μαύρη σοκολάτα.
  7. Βάζουμε τον κορμό στο ψυγείο για 12 ώρες μέχρι να κρυώσει καλά.

Γενικές Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!  | Tzeni Tsanaktsidou
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx