Μους Μήλου

 

από BigMama
Ετοιμάστε τη δική σας σπιτική Μους Μήλου, εύκολα και γρήγορα (χωρίς ζάχαρη). Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και η Μους Μήλου θα γίνει το αγαπημένο σας επιδόρπιο.
5 από 3 ψήφοι
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 30 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 35 λεπτά
Κατηγορία Επιδόρπιο, Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική, Μαρμελάδες, Παιδικά, Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Κουζίνα Άλλη
Μέθοδος Μαγειρέματος Βράσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη
Προσάρμοσε τις μεριδες: 1 δόση

Υλικά
 

  • 1 κιλό μήλα γλυκά (όχι ξινόμηλα)
  • ½ κούπα νερό
  • ½ λεμόνι το χυμό
  • ½ κ.γ. κανέλα προαιρετικά

Οδηγίες

  1. Ξεφλουδίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε κομμάτια.
  2. Βάζουμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το νερό, το λεμόνι, τα μήλα και την κανέλα και αφήνουμε να πάρουν όλα μαζί μια βράση. Μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο σιγανό και αφήνουμε τα μήλα να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 30 λεπτά.
  3. Μόλις μαλακώσουν, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και τα πολτοποιούμε με το ραβδομπλέντερ ή το μούλτι. Αν θέλουμε μικρά κομματάκια μήλου μέσα στη μους μας, τότε χρησιμοποιούμε τον πολτοποιητή πατάτας.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx