Νηστίσιμα Τρουφάκια Μωσαϊκό

 

από Lina
Γρήγορα Νηστίσιμα Τρουφάκια Μωσαϊκό χωρίς γαλακτοκομικά. Είναι ιδανικά για τις ξαφνικές υπογλυκαιμίες και όχι μόνο.
5 από 2 ψήφοι
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 30 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 30 λεπτά
Κατηγορία Ζαχαροπλαστική, Νηστίσιμα γλυκά
Κουζίνα Ελληνική
Μέθοδος Μαγειρέματος Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!

Προσάρμοσε τις μεριδες: 30 κομμάτια

Υλικά
 

  • 400 γρ. μπισκότα νηστίσιμα
  • 75 γρ. καρύδια
  • 200 ml νερό
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • 125 γρ. μαργαρίνη
  • 1 βανίλια
  • 25 γρ. κακάο

Επικάλυψη:

  • Ινδοκάρυδο

Οδηγίες

  1. Σε μπολ, σπάμε σε αρκετά μικρά κομμάτια τα μπισκότα. Στο multi θρυμματίζουμε τα καρύδια και τα προσθέτουμε στα μπισκότα. Ανακατεύουμε.
  2. Σε κατσαρόλα, βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Με σύρμα ανακατεύουμε, προσθέτουμε τη μαργαρίνη και αφήνουμε να λιώσει. Έπειτα προσθέτουμε τη βανίλια, το κακάο και βράζουμε το μείγμα μέχρι να πήξει.
  3. Ρίχνουμε το μείγμα στο μπολ με τα μπισκότα και τα καρύδια, ανακατεύοντας προσεκτικά να ενσωματωθούν τα υλικά.
  4. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
  5. Παίρνουμε από το μείγμα ποσότητα περίπου 25 γρ. για να σχηματίσουμε μικρές μπάλες, τυλίγοντάς τις στο ινδοκάρυδο.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx