Μαγιονέζα σπιτική πανεύκολη!
Δεν χρειάζεται να ρίχνετε το λάδι σταγόνα σταγόνα όπως σε άλλες συνταγές. Ακολουθήστε τα βήματα της συνταγής και θα έχετε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.
Βαθμολόγησε τη συνταγή
Υλικά
- 1 αυγό
- 2 ασπράδια αυγού
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. κοφτό αλάτι
- 1 κ.γ. κοφτό ζάχαρη
- 1 κ.σ. ξύδι λευκό
- 2 κ.σ. λεμόνι
- αραβοσιτέλαιο όσο πάρει
Σημειώσεις
Instructions
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και προσθέτουμε 2 δάχτυλα αραβοσιτέλαιο. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Ανοίγουμε το καπάκι και προσθέτουμε και άλλο λίγο λάδι. Συνεχίζουμε το χτύπημα. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να έχουμε μια ωραία πηχτή μαγιονέζα.
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο