Μαγιονέζα σπιτική πανεύκολη!
Δεν χρειάζεται να ρίχνετε το λάδι σταγόνα σταγόνα όπως σε άλλες συνταγές. Ακολουθήστε τα βήματα της συνταγής και θα έχετε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.
Υλικά
- 1 αυγό
- 2 ασπράδια αυγού
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. κοφτό αλάτι
- 1 κ.γ. κοφτό ζάχαρη
- 1 κ.σ. ξύδι λευκό
- 2 κ.σ. λεμόνι
- αραβοσιτέλαιο όσο πάρει
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και προσθέτουμε 2 δάχτυλα αραβοσιτέλαιο. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Ανοίγουμε το καπάκι και προσθέτουμε και άλλο λίγο λάδι. Συνεχίζουμε το χτύπημα. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να έχουμε μια ωραία πηχτή μαγιονέζα.
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια