Μιλφέιγ τσακ μπαμ

από BigMama
Το πιο γρήγορο γλυκό ψυγείου με τέλεια γεύση.
5 από 2 ψήφοι
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 15 λεπτά
Ψυγείο 4 ώρες
Συνολικός Χρόνος 15 λεπτά
Κατηγορία Γλυκά Ψυγείου, Επιδόρπιο, Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική
Κουζίνα Γαλλική
Μέθοδος Μαγειρέματος Χωρίς ψήσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!

Προσάρμοσε τις μεριδες: 15 κομμάτια

Υλικά
 

Οδηγίες

  1. Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα με το γάλα για 4-5 λεπτά.
  2. Σε ένα πυρέξ 25x35 βάζουμε μια στρώση από σφολιατίνια τα οποία χωρίζουμε στη μέση (το πάνω μέρος να ξεχωρίσει από το κάτω - με τη βοήθεια ενός μαχαιριού όπου χρειάζεται).
  3. Πάνω στην πρώτη στρώση απλώνουμε το 1/3 της κρέμας
  4. Συνεχίζουμε με μια στρώση σφολιατίνια και από πάνω ξανά 1/3 της κρέμας.
  5. Από το τελευταίο πακέτο σφολιατίνια στρώνουμε εδώ και εκεί τα μισά σφολιατίνια και απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
  6. Τα υπόλοιπα μισά τα τρίβουμε και τα ρίχνουμε από πάνω έτσι ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια της κρέμας.
  7. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
  8. Αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες να κρυώσει καλά.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
1
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx