Τσιζκέικ Σοκολάτα Kiss

 

από BigMama
Η σοκολάτα Kiss των παιδικών μας χρόνων ήταν η έμπνευση για αυτό το εύκολο γλυκό ψυγείου. Λαχταριστό Tσιζκέικ Σοκολάτα Kiss.
Προετοιμασία 15 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 15 λεπτά
Κατηγορία Γλυκά Ψυγείου, Επιδόρπιο, Ζαχαροπλαστική
Κουζίνα : Άλλη
Μέθοδος : Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες ( προσαρμοσε! )12 κομμάτια
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή

Υλικά
 

Σκεύος:  20 x 30cm ορθογώνιο

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Θρυμματίζουμε τα μπισκότα με το μούλτι και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Λιώνουμε το βιτάμ και το ρίχνουμε μέσα στα θρυμματισμένα μπισκότα. Ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα σε ένα πυρέξ 20x30 εκ.
  • Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το τυρί κρέμα και χτυπάμε λίγο να αφρατέψει. Προσθέτουμε 250ml από τη φυτική κρέμα γάλακτος, το φρέσκο γάλα και το φάκελο της κρέμας στιγμής με γεύση φράουλα. Χτυπάμε για 4-5 λεπτά μέχρι να σφίξει.
  • Αν θέλουμε προσθέτουμε 4 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής για να γίνει πιο ροζ το μείγμα. Απλώνουμε την κρέμα πάνω στη βάση από μπισκότα.
  • Βάζουμε την υπόλοιπη φυτική κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και τη ζεσταίνουμε καλά μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων.
  • Σπάμε την κουβερτούρα σε μικρότερα κομμάτια και την βάζουμε μέσα στη ζεστή κρέμα γάλακτος για να λιώσει. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα και απλώνουμε πάνω από την κρέμα φράουλα.
  • Αν θέλουμε, για τη διακόσμηση, τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη λίγη κουβερτούρα γάλακτος πάνω στο γλυκό.
  • Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για 3-4 ώρες μέχρι να κρυώσει καλά.
5 από 9 ψήφοι

Βαθμολόγησε τη Συνταγή

Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
3 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
View all comments
3
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx