Κοτόπουλο με ντοματίνια και τσένταρ

 

από BigMama
Τη συνταγή τη βρήκαμε σε βιβλιαράκι συνταγών του πτηνοτροφικού συνεταιρισμού Ιωαννίνων "Πίνδος"
5 από 2 ψήφοι
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 1 ώρα
Χρόνος Αναμονής 0 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 1 ώρα 10 λεπτά
Κατηγορία Κοτόπουλο, Μαγειρική
Κουζίνα Άλλη
Μέθοδος Μαγειρέματος Φούρνος - Ψήσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!

Υλικά
 

  • 4 φιλέτα κοτόπουλο
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 150 γρ. τσένταρ ή κασέρι χοντροκομμένο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα με κόκκους
  • 3 κ.σ. γάλα
  • 200 γρ. ντοματίνια
  • ½ κ.γ. θυμάρι
  • αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
  2. Ανακατεύουμε σε μπολ το γάλα, τη μουστάρδα, το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι.
  3. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι.
  4. Αλατοπιπερώνουμε καλά τα φιλέτα και τα απλώνουμε στο ταψί. Μοιράζουμε σε κάθε φιλέτο το μείγμα του τυριού πιέζοντας απαλά. Στο πλάι του ταψιού βάζουμε τα ντοματίνια πασπαλισμένα με θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
  5. Ψήνουμε για 25 με 30 λεπτά , μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα φιλέτα.
  6. Σερβίρουμε με μπρόκολο και μικρές βραστές πατάτες.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx