Μπισκοτάκια Γεμιστά με Μαρμελάδα

 

από BigMama
Απίθανα πανεύκολα Μπισκοτάκια που λιώνουν στο στόμα, γεμιστά με μαρμελάδα και ινδική καρύδα. Θα γίνουν τα αγαπημένα σας.
5 από 1 ψήφος
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 30 λεπτά
Κατηγορία Επιδόρπιο, Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα/Κουλούρια
Κουζίνα Άλλη
Μέθοδος Μαγειρέματος Φούρνος - Ψήσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!

Προσάρμοσε τις μεριδες: 25 κομμάτια

Υλικά
 

Για τη ζύμη

Για τη γέμιση

Για το πασπάλισμα

Οδηγίες

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180° C στις αντιστάσεις.
  2. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ και τις βανίλιες και αναμιγνύουμε.
  3. Προσθέτουμε στο μείγμα το μαλακό βιτάμ και ζυμώνουμε μέχρι να δημιουργηθούν τρίμματα από την ένωση των υλικών.
  4. Προσθέτουμε το γιαούρτι και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια λεία μαλακή ζύμη.
  5. Αλευρώνουμε ελαφρά μια επιφάνεια και ανοίγουμε με τον πλάστη μας τη ζύμη σε ένα λεπτό φύλλο με πάχος περίπου 3 χιλ..
  6. Κόβουμε το φύλλο που δημιουργήσαμε σε λωρίδες πλάτους 4 εκ. περίπου. Το μήκος δεν μας πειράζει καθώς θα κόψουμε τα μπισκότα σε όποιο μήκος θέλουμε.
  7. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μαρμελάδα με την ινδική καρύδα και απλώνουμε κατά μήκος της λωρίδας λίγο από τη γέμιση.
  8. Διπλώνουμε τη λωρίδα της ζύμης και πιέζουμε καλά για να κλείσουμε μέσα τη γέμιση. Κόβουμε σε μπισκότα 5 εκ. ή στο μέγεθος που θέλουμε.
  9. Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ένα ταψί φούρνου στο οποίο έχουμε απλώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε τα μπισκότα μας για 20 λεπτά περίπου μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν λίγο χρώμα.
  10. Μόλις ψηθούν τα μπισκότα, τα βγάζουμε από το φούρνο και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Αφήνουμε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx