Βάφλες απλές και πετυχημένες!
Η πιο απλή αλλά ταυτόχρονα πετυχημένη συνταγή για βάφλες.
Υλικά
- 250 γρ. βιτάμ
- 200 γρ. ζάχαρη
- 2 βανίλιες
- 5 αυγά
- 500 γρ. αλεύρι
- 1 μπέικιν πάουνατερ
- 350 ml γάλα
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Χτυπάμε με ένα μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μίγμα.
- Προσθέτουμε τις βανίλιες.
- Προσθέτουμε το λιωμένο βιτάμ (προσοχή δεν θέλουμε να είναι καυτό).
- Ανακατεύουμε το μπέικιν με το αλεύρι και τα προσθέτουμε εναλλάξ με το γάλα στο μίγμα των αυγών, ανακατεύοντας συνεχώς.
- Χτυπάμε όλα τα υλικά με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
- Βάζουμε σε λειτουργία τη βαφλιέρα μας και μόλις ανάψει το πράσινο φως βάζουμε μισή κουτάλα από το μίγμα μας έτσι ώστε να καλύψει την επιφάνεια που προορίζεται για τη μια βάφλα και βάζουμε άλλη μισή κουτάλα μίγματος στη διπλανή επιφάνεια.
- Κλείνουμε τη βαφλιέρα. Αφήνουμε να ροδοκοκκινήσουν οι βάφλες, τις βγάζουμε και επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει το μίγμα μας.
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια