Βάφλες απλές και πετυχημένες!
Η πιο απλή αλλά ταυτόχρονα πετυχημένη συνταγή για βάφλες.
Βαθμολόγησε τη συνταγή
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Χτυπάμε με ένα μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μίγμα.
- Προσθέτουμε τις βανίλιες.
- Προσθέτουμε το λιωμένο βιτάμ (προσοχή δεν θέλουμε να είναι καυτό).
- Ανακατεύουμε το μπέικιν με το αλεύρι και τα προσθέτουμε εναλλάξ με το γάλα στο μίγμα των αυγών, ανακατεύοντας συνεχώς.
- Χτυπάμε όλα τα υλικά με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
- Βάζουμε σε λειτουργία τη βαφλιέρα μας και μόλις ανάψει το πράσινο φως βάζουμε μισή κουτάλα από το μίγμα μας έτσι ώστε να καλύψει την επιφάνεια που προορίζεται για τη μια βάφλα και βάζουμε άλλη μισή κουτάλα μίγματος στη διπλανή επιφάνεια.
- Κλείνουμε τη βαφλιέρα. Αφήνουμε να ροδοκοκκινήσουν οι βάφλες, τις βγάζουμε και επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει το μίγμα μας.
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο