Μους Γιαουρτιού με Μάνγκο

 

από 2lovecooking
Εξωτική Μους Γιαουρτιού με Μάνγκο. Μια ελαφριά. με λίγες θερμίδες κρέμα, που ταυτόχρονα είναι πολύ νόστιμη και με πλούσια γεύση.
5 από 1 ψήφος
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 10 λεπτά
Χρόνος ψήξης 2 ώρες
Συνολικός Χρόνος 2 ώρες 10 λεπτά
Κατηγορία Επιδόρπιο, Ζαχαροπλαστική, Κρέμες
Κουζίνα Άλλη
Μέθοδος Μαγειρέματος Χωρίς ψήσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!

Προσάρμοσε τις μεριδες: 4 μερίδες

Υλικά
 

  • 1 κ.γ. ζελατίνη σε σκόνη
  • 2 κ.σ. νερό
  • 1 μεγάλο μάνγκο
  • 3 κ.σ. ερυθριτόλη ή όποιο άλλο γλυκαντικό θέλετε
  • ½ κούπα κρέμα γάλακτος

Οδηγίες

  1. Διαλύστε την ζελατίνη σε 1 κ.σ. νερό, σε ένα μπολάκι, ανακατέψτε, ρίξτε και 1 κ.σ. βραστό νερό και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί καλά.
  2. Βάλτε το μάνγκο και την ζελατίνη σε ένα μπλέντερ, μέχρι να γίνει πουρές.
  3. Ρίξτε στον κάδο ενός μίξερ την κρέμα γάλακτος και την ερυθριτόλη χτυπήστε μέχρι να αφρατέψει να γίνει σαν σαντιγί.
  4. Προσθέστε στην κρέμα και τον πουρέ μάνγκου και ανακατέψτε με απαλές κινήσεις μέχρι να ενσωματωθεί.
  5. Βάλτε το μείγμα σε ποτηράκια ή μπολάκια ατομικά και τοποθετήστε τα στο ψυγείο, τουλάχιστον 2 ώρες. Διατηρούνται στο ψυγείο

Γενικές Σημειώσεις

Έριξα και λίγο πουρέ μάνγκο από πάνω, χωρίς ζελατίνη, για διακόσμηση.
Πηγή συνταγής και photo:  Instagram 2lovecooking
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx