Κουλουράκια Κανέλας

 

από Xara Mageiriki
Πανεύκολα κουλουράκια Κανέλας για τον καφέ, το γάλα, για όλες τις ώρες! Μπείτε στην κουζίνα σας και φτιάξτε αυτά τα πανεύκολα κουλουράκια!
5 από 4 ψήφοι
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 15 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 25 λεπτά
Κατηγορία Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα/Κουλούρια
Κουζίνα Ελληνική
Μέθοδος Μαγειρέματος Φούρνος - Ψήσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!

Προσάρμοσε τις μεριδες: 40 κομμάτια περίπου

Υλικά
 

Οδηγίες

  1. Σε μία λεκάνη βάζουμε το ελαιόλαδο, το σπορέλαιο, την ζάχαρη και με ένα σύρμα ανακατεύουμε για 5 λεπτά.
  2. Συνεχίζοντας το ανακάτεμα προσθέτουμε την κανέλα, το γαρύφαλλο, τις βανίλιες, το κακάο, το ξύσμα και τον χυμό πορτοκαλιού. Έπειτα το μπέικιν πάουντερ και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι.
  3. Η ζύμη πρέπει να κολλάει λίγο στο χέρι. Την αφήνουμε στην άκρη για 20 λεπτά.
  4. Στο ταψί βάζουμε χαρτί ψησίματος. Φτιάχνουμε το κουλουράκια σε ότι σχέδιο θέλουμε.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις πάνω-κάτω στους 180° C για 15 λεπτά!

Video

Γενικές Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo: YouTube Mageiriki me Xara
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx