Μπισκότα γεμιστά με μαρμελάδα φράουλα

 

από BigMama
Μια συνταγή από παλιά!!! (της γιαγιάς)
5 από 2 ψήφοι
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 30 λεπτά
Μαγείρεμα 15 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 45 λεπτά
Κατηγορία Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα/Κουλούρια
Κουζίνα Άλλη
Μέθοδος Μαγειρέματος Φούρνος - Ψήσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Υλικά
 

Οδηγίες

  1. Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη.
  2. Κατόπιν προσθέτουμε τα αυγά και τις βανίλιες και τα χτυπάμε καλά.
  3. Στο τέλος προσθέτουμε το μπέικιν και το αλεύρι.
  4. Θέλουμε μια ζύμη μαλακή που δεν κολλάει στα χέρια.
  5. Ανοίγουμε το φύλλο ζύμης με έναν πλάστη και με κουπ πατ κόβουμε μπισκότα στο σχήμα που μας αρέσει.
  6. Ψήνουμε στους 180°C μέχρι να πάρουν χρώμα.
  7. Μόλις κρυώσουν, αλείφουμε λίγη μαρμελάδα φράουλα στο κάτω μέρους ενός μπισκότου και πάνω στην μαρμελάδα κολλάμε το κάτω μέρος ενός δεύτερου μπισκότου.

Γενικές Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo: Συνταγές - BigMama Cooks  | Συνταγή και Photo Νεκταρια Πασχου
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx