Μπισκότα Καραμέλας

 

από BigMama
Τραγανά γεμιστά μπισκοτάκια με καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα. Μια γρήγορη συνταγή με ελάχιστα υλικά που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.
5 από 3 ψήφοι
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 20 λεπτά
Μαγείρεμα 10 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 30 λεπτά
Κατηγορία Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα/Κουλούρια, Παιδικά
Κουζίνα Άλλη
Μέθοδος Μαγειρέματος Φούρνος - Ψήσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη
Προσάρμοσε τις μεριδες: 40 μπισκότα

Υλικά
 

Οδηγίες

  1. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο, το αλεύρι και το μπέικιν και ανακατεύουμε για λίγο.
  2. Προσθέτουμε τα 100 γρ. από το καραμελωμένο ζαχαρούχο, τη βανιλέτα και το νερό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη.
  3. Τυλίγουμε τη ζύμη μας σε μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  4. Στη συνέχεια ανοίγουμε με έναν πλάστη τη ζύμη μας σε πολύ λεπτό φύλλο και κόβουμε μπισκότα με τη βοήθεια ενός κουπ-πατ. Αραδιάζουμε τα μπισκότα μας πάνω στο ταψί του φούρνου το οποίο έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
  5. Ψήνουμε τα μπισκότα μας σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190° C, για 10 λεπτά.
  6. Μόλις κρυώσουν τα μπισκότα, τα κολλάμε μεταξύ τους αλείφοντάς τα με λίγο από το καραμελωμένο ζαχαρούχο.
  7. Τέλος πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx