Φασολάκια Λαδερά

 

από BigMama
Κλασικό, υγιεινό μεσογειακό πιάτο! Τα Λαδερά Φασολάκια δεν λείπουν από καμία ελληνική κουζίνα, ειδικά το καλοκαίρι!

Βαθμολόγησε τη συνταγή

Χωρίς βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 40 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 45 λεπτά
Κατηγορία Vegan, Κυρίως Γεύμα, Λαδερά, Λαχανικά, Μαγειρική, Νηστίσιμα
Κουζίνα : Ελληνική
Μέθοδος : Κατσαρόλα
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες ( προσαρμοσε! )4 μερίδες
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή

Υλικά
 

  • 1 κιλό φασολάκια
  • 1 κούπα λάδι
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 πατάτες σε κομμάτια μέτρια
  • 2 κούπες ντομάτα
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κούπα κούπα νερό ζεστό
  • ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Σε μια κατσαρόλα βάζω το λάδι και σοτάρω τα τριμμένα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα κομμάτια πατάτας.
  • Προσθέτω τα φασολάκια, την τριμμένη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και το ζεστό νερό.
  • Βράζω για περίπου 30-40 λεπτά, σε μέτρια φωτιά, να μείνουν με το λαδάκι τους. Όταν είναι έτοιμα, προσθέτω το μαϊντανό ψιλοκομμένο και σβήνω τη φωτιά.
  • Σερβίρουμε με ψωμί γάστρας και με λίγες ελιές. Καλή όρεξη!
Σημειώσεις
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ! !
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx