Chocolate Chip Cookies

 

από Nina
Τραγανά και ταυτόχρονα μαστιχωτά μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας. Αυτά τα Chocolate Chip Cookies θα γίνουν τα αγαπημένα σας.
5 από 4 ψήφοι
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 14 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 24 λεπτά
Κατηγορία Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα/Κουλούρια
Κουζίνα American
Μέθοδος Μαγειρέματος Φούρνος - Ψήσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!

Προσάρμοσε τις μεριδες: 30 κομμάτια

Υλικά
 

Οδηγίες

  1. Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το μαλακό βούτυρο και το χτυπάμε μαζί με την καστανή και τη λευκή ζάχαρη, μέχρι να γίνει κρεμώδες και να ασπρίσει.
  2. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε καλά το αλεύρι, το κορν φλάουρ, τη σόδα και το αλάτι.
  3. Προσθέτουμε το μισό μείγμα από αλεύρι μέσα στο βούτυρο και χτυπάμε μέχρι να αναμιχθεί καλά.
  4. Προσθέτουμε τη βανίλια, το γάλα και το υπόλοιπο μείγμα από αλεύρι και χτυπάμε λίγο ακόμη μέχρι να ενσωματωθούν (η ζύμη μας θα είναι σαν χοντρά τρίμματα).
  5. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ζυμώνουμε λίγο με το χέρι μας να πάνε παντού.
  6. Προθαιρμένουμε το φούρνο μας στους 180° C στις αντιστάσεις ή στους 160° C στον αέρα.
  7. Παίρνουμε λίγη από τη ζύμη στα χέρια μας και πλάθουμε ένα στρογγυλό μπαλάκι, σε μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από ένα καρύδι.
  8. Βάζουμε τα cookies μας σε ένα ταψί που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί. Τα τοποθετούμε με λίγη απόσταση μεταξύ τους καθώς θα απλώσουν με το ψήσιμο. Στο ταψί του φούρνου μπορείτε να βάλετε περίπου 16 cookies.
  9. Αφήστε τα μπισκότα για 10-15 λεπτά μέσα στο ψυγείο πριν τα ψήσετε. Έτσι θα σφίξει το βούτυρο και δεν θα απλώσουν πάρα πολύ στο ταψί σας.
  10. Ψήνουμε για 12-14 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx