Λευκός Κορμός

 

από BigMama
Κορμός με μπισκότα πτι μπερ και λευκή σοκολάτα. Μια έξτρα γεύση στο λευκό αυτό κορμό, προσθέτει το γλυκό κουταλιού.
5 από 3 ψήφοι
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 5 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 10 λεπτά
Κατηγορία Επιδόρπιο, Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική, Κεράσματα, Παγωτά
Κουζίνα Άλλη
Μέθοδος Μαγειρέματος Μπεν μαρί, Χωρίς ψήσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη
Προσάρμοσε τις μεριδες: 1 δόση

Υλικά
 

Οδηγίες

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε τη φυτική κρέμα και τη χτυπάμε με σύρμα για 2 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε για ένα λεπτό.
  3. Σπάμε τα μπισκότα και και τα ανακατεύουμε να καλυφθούν καλά.
  4. Τέλος προσθέτουμε το γλυκό κουταλιού νεράντζι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά με μια μαρίζ.
  5. Τοποθετούμε το μείγμα πάνω σε λαδόκολλα, το κλείνουμε καλά και προσπαθούμε να το ρολάρουμε.
  6. Βάζουμε τον κορμό στην κατάψυξη όλη τη νύχτα και την επόμενη αφαιρούμε τη λαδόκολλα, λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και την ρίχνουμε πάνω στον κορμό.
  7. Διακοσμούμε με τριμμένη σοκολάτα και γλυκό νεράντζι.

Γενικές Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!  | Tzeni Tsanaktsidou
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx