Μαγιονέζα σπιτική πανεύκολη!

από BigMama
Δεν χρειάζεται να ρίχνετε το λάδι σταγόνα σταγόνα όπως σε άλλες συνταγές. Ακολουθήστε τα βήματα της συνταγής και θα έχετε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.
5 από 1 ψήφος
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 3 λεπτά
Μαγείρεμα 3 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 6 λεπτά
Κατηγορία Μαγειρική, Σάλτσες & Μαρινάδες
Κουζίνα Άλλη
Μέθοδος Μαγειρέματος Χωρίς ψήσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη
Προσάρμοσε τις μεριδες: 1 δόση

Υλικά
 

  • 1 αυγό
  • 2 ασπράδια αυγού
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ. κοφτό αλάτι
  • 1 κ.γ. κοφτό ζάχαρη
  • 1 κ.σ. ξύδι λευκό
  • 2 κ.σ. λεμόνι
  • αραβοσιτέλαιο όσο πάρει

Οδηγίες

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και προσθέτουμε 2 δάχτυλα αραβοσιτέλαιο. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Ανοίγουμε το καπάκι και προσθέτουμε και άλλο λίγο λάδι. Συνεχίζουμε το χτύπημα. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να έχουμε μια ωραία πηχτή μαγιονέζα.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx