Ψωμί Μαργαρίτα

 

από Xara Mageiriki
Αφράτο, νόστιμο και πανεύκολο! Ιδανικό για σάντουιτς, για σνακ, για το σχολείο και όχι μόνο. Αξίζει να το δοκιμάσετε!!!!
5 από 2 ψήφοι
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 25 λεπτά
Μαγείρεμα 1 ώρα
Συνολικός Χρόνος 1 ώρα 25 λεπτά
Κατηγορία Μαγειρική, Ψωμιά & Ζύμες
Κουζίνα Ελληνική
Μέθοδος Μαγειρέματος Φούρνος - Ψήσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!

Προσάρμοσε τις μεριδες: 7 κομμάτια

Υλικά
 

Οδηγίες

  1. Βάζουμε νερό σε ένα μπολ για να διαλύσουμε την μαγιά. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, το αλάτι, την ζάχαρη, την μαργαρίνη και την μαγιά. Χτυπάμε (με το εξάρτημα τον γάντζο) και προσθέτουμε περίπου το 1/2 ποτήρι νερό. Πρέπει να είναι μια ζύμη που να μην κολλάει. Την αφήνουμε όπως είναι μέσα στο μίξερ για 20 λεπτά και μετά την ξανά χτυπάμε για 2 λεπτά.
  2. Παίρνουμε την ζύμη και την χωρίζουμε σε 7 ίσα μπαλάκια. Λαδώνουμε ένα ταψί και βάζουμε στη μέση το ένα και γύρω-γύρω τα υπόλοιπα έξι. Την αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα.
  3. Ψήνουμε στους 200 °C πάνω-κάτω για 1 ώρα. Την αφήνουμε να παγώσει και την βγάζουμε από το ταψί.
  4. Καλή Επιτυχία!!!!

Video

Γενικές Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo: YouTube Mageiriki me Xara
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx