Σου με Σαντιγί – Windbeutel

 

από Primiso4
Με μια μπουκιά εξαφανίζονται. Αφράτα, αέρινα σου, με γέμιση από σαντιγί, πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη. Δεν μπορείς ποτέ να φας μόνο ένα!
5 από 2 ψήφοι
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 30 λεπτά
Μαγείρεμα 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 50 λεπτά
Κατηγορία Επιδόρπιο, Ζαχαροπλαστική, Κεράσματα
Κουζίνα Γερμανική
Μέθοδος Μαγειρέματος Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη
Προσάρμοσε τις μεριδες: 12 τεμάχια

Υλικά
 

Οδηγίες

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζετε το νερό με το βούτυρο και προσθέτετε το αλεύρι. Ανακατέψτε με ένα κουτάλι μέχρι να δείτε να καθαρίζει ο πάτος της κατσαρόλας.
  2. Βάζετε τη ζύμη σε μια λεκάνη και την χτυπάτε για λίγο με το μίξερ να κρυώσει. Στη συνέχεια προσθέτετε ένα ένα τα αυγά να ομογενοποιηθούν.
  3. Βάλτε τη ζύμη σε ένα κορνέ. Καλύψτε ένα ταψί με λαδόκολλα και σχηματίστε ροζέτες. Αφήστε απόσταση μεταξύ τους καθώς φουσκώνουν αρκετά.
  4. Προθερμαίνετε το φούρνο στον αέρα στους 180° C. Σε ένα δεύτερο ταψί του φούρνου ρίχνετε ένα φλιτζάνι νερό και το βάζετε μέσα στο φούρνο.
  5. Ψήνετε για 20 έως 25 λεπτά χωρίς να ανοίξετε καθόλου το φούρνο καθώς θα ξεφουσκώσουν.
  6. Μόλις κρυώσουν τα σου, τα κόβετε στη μέση και τα γεμίζετε με σαντιγί. Τέλος πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx