Τυροκαυτερή
Νόστιμο πικάντικο ορεκτικό!
Υλικά
- 1 κόκκινη πιπεριά φλωρίνης
- 200 γρ. φέτα
- 3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.γ. ξύδι
- 1 πιπεριά τσίλι (ή μπούκοβο)
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Ανάβετε τον φούρνο στους 200° C βαθμούς και βάζετε μέσα την πιπεριά για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να βγάλει φουσκάλες.
- Μόλις είναι έτοιμη η πιπεριά την ξεφλουδίζετε και βάζετε τη σάρκα της μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπλέντερ. Αλέθετε μέχρι να γίνουν όλα μια αλοιφή.
- Βάζετε την τυροκατευρή για περίπου 3 ώρες στο ψυγείο, για να δέσουν οι γεύσεις.
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο