Cheesecake Frozen με σμέουρα

από BigMama
Παγωμένη απόλαυση με σμέουρα!
Προετοιμασία 15 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 15 λεπτά
Κατηγορία Γλυκά Ψυγείου, Ζαχαροπλαστική, Παγωτά
Κουζίνα : Άλλη
Μέθοδος : Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες ( προσαρμοσε! )12 κομμάτια
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή

Υλικά
 

Για τη βάση

  • 20 μπισκότα digestive
  • 70 γρ. λιωμένο βιτάμ

Για τη γέμιση

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Τρίβουμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. Τα αδειάζουμε σ’ ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο
  • Τοποθετούμε 1 τσέρκι (στεφάνι ζαχαροπλαστικής) διαμέτρου 20 εκ. και ύψους 4 εκ. μέσα σ’ ένα ταψί, πάνω σε λαδόκολλα . Τυλίγουμε τις άκρες της λαδόκολλας γύρω από το τσέρκι. Απλώνουμε το μπισκότο ομοιόμορφα.
  • Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και το τυρί μέχρι να γίνει μια απαλή κρέμα. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε απαλή σαντιγί. Προσθέτουμε τα μισά σμέουρα και ανακατεύουμε και τα 3 μείγματα απαλά.
  • Απλώνουμε πάνω στη βάση που έχουμε στο τσέρκι μας και αφήνουμε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.
  • Καλή επιτυχία!
Σημειώσεις
Πηγή συνταγής και photo: "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".  | Panagiota Kiriakou
5 από 2 ψήφοι

Βαθμολόγησε τη Συνταγή

Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx