Τηγανίτες Γερμανικές

από Primiso4
Τηγανίτες αφράτες για όλες τις ώρες!
5 από 1 ψήφος
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 5 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 10 λεπτά
Κατηγορία Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική, Παιδικά, Πρωινό
Κουζίνα Γερμανική
Μέθοδος Μαγειρέματος Τηγάνισμα
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!

Προσάρμοσε τις μεριδες: 10 τεμάχια

Υλικά
 

Για την ζύμη

Για την γέμιση

  • 300 γρ. Φράουλες
  • Αν θέλετε σαντιγύ, μαρμελάδα ή πραλίνα φουντουκιού για γέμιση

Οδηγίες

  1. Ξεχωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους. Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα. Ανακατεύουμε με ένα μίξερ ή με σύρμα τα υπόλοιπα υλικά και μετά προσθέτουμε τη μαρέγκα ανακατεύοντας ελαφρά.
  2. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι ή μαργαρίνη, σε μέτρια φωτιά. Μόλις ζεσταθεί το λάδι, ρίχνουμε λίγο από το μείγμα έτσι ώστε να καλυφθεί η επιφάνεια του τηγανιού. Αφήνουμε ένα λεπτό από κάθε πλευρά να ψηθεί η τηγανίτα.
  3. Σε ένα μπλέντερ πολτοποιείτε τις φράουλες. Αν θέλετε έξτρα γλύκα προσθέτε λίγη ζάχαρη άχνη.
  4. Σερβίρετε τις τηγανίτες με τον πολτό φράουλας και τη σαντιγύ χτυπημένη.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx