Τσιζκέικ Σοκολάτα Kiss

από BigMama
Η σοκολάτα Kiss των παιδικών μας χρόνων ήταν η έμπνευση για αυτό το εύκολο γλυκό ψυγείου. Λαχταριστό Tσιζκέικ Σοκολάτα Kiss.
5 από 9 ψήφοι
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 15 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 15 λεπτά
Κατηγορία Γλυκά Ψυγείου, Επιδόρπιο, Ζαχαροπλαστική
Κουζίνα Άλλη
Μέθοδος Μαγειρέματος Χωρίς ψήσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!

Προσάρμοσε τις μεριδες: 12 κομμάτια

Υλικά
 

Ποσότητες για σκεύος: 20 x 30cm ορθογώνιο

Οδηγίες

  1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα με το μούλτι και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Λιώνουμε το βιτάμ και το ρίχνουμε μέσα στα θρυμματισμένα μπισκότα. Ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα σε ένα πυρέξ 20x30 εκ.
  2. Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το τυρί κρέμα και χτυπάμε λίγο να αφρατέψει. Προσθέτουμε 250ml από τη φυτική κρέμα γάλακτος, το φρέσκο γάλα και το φάκελο της κρέμας στιγμής με γεύση φράουλα. Χτυπάμε για 4-5 λεπτά μέχρι να σφίξει.
  3. Αν θέλουμε προσθέτουμε 4 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής για να γίνει πιο ροζ το μείγμα. Απλώνουμε την κρέμα πάνω στη βάση από μπισκότα.
  4. Βάζουμε την υπόλοιπη φυτική κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και τη ζεσταίνουμε καλά μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων.
  5. Σπάμε την κουβερτούρα σε μικρότερα κομμάτια και την βάζουμε μέσα στη ζεστή κρέμα γάλακτος για να λιώσει. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα και απλώνουμε πάνω από την κρέμα φράουλα.
  6. Αν θέλουμε, για τη διακόσμηση, τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη λίγη κουβερτούρα γάλακτος πάνω στο γλυκό.
  7. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για 3-4 ώρες μέχρι να κρυώσει καλά.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
3 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
3
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx