Κέικ Καρότου σε 3′
Μέσα σε 3 λεπτά ετοιμάζουμε το πιο εύκολο, αφράτο, γευστικό Κέικ Καρότου αρκεί να έχουμε μούλτι. Δοκίμασέ το!
Βαθμολόγησε τη συνταγή
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή
Υλικά
Ποσότητες για σκεύος: 24cm στρογγυλό
- 3 αυγά
- 100 γρ. ζάχαρη
- 1 καρότο
- 100 ml σπορελαιο
- 125 γρ. αλεύρι
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 1 βανίλια
Για την επικάλυψη
- μερέντα
- τρούφα
Σημειώσεις
Instructions
- Ψιλοκόβουμε το καρότο και το ρίχνουμε στο μούλτι.
- Ρίχνουμε μέσα τα αυγά, τη ζάχαρη και το λάδι και τα χτυπάμε όλα μαζί για 1 λεπτό.
- Ρίχνουμε το μίγμα στο μπολ και προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι, με το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια. Ανακατεύουμε με μαρίζ για 2 λεπτά.
- Βουτυρώνουμε πολύ καλά ένα πυρέξ ή ένα ταψί (24ν) και ρίχνουμε μέσα το μίγμα. Απλώνουμε ομοιόμορφα.
- Ψήνουμε στους 180° C σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στη μεσαία σχάρα για 40 λεπτά, φυσικά ανάλογα τον φούρνο.
- Όταν το βγάλουμε από το φούρνο, όπως είναι ζεστό, ρίχνουμε πάνω του μερέντα και τρούφα.
Notes
Πηγή συνταγής και photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!! | Tzeni Tsanaktsidou
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο