Κουραμπιέδες Ινδοκάρυδο

 

από BigMama
Εναλλακτικοί Κουραμπιέδες με Ινδοκάρυδο! Μια νόστιμη παραλλαγή της παραδοσιακής συνταγής που θα λατρέψετε.
5 από 2 ψήφοι
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 30 λεπτά
Μαγείρεμα 25 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 55 λεπτά
Κατηγορία Ζαχαροπλαστική, Κεράσματα, Μπισκότα/Κουλούρια, Χριστούγεννα
Κουζίνα Ελληνική
Μέθοδος Μαγειρέματος Φούρνος - Ψήσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!

Υλικά
 

Για την Επικάλυψη Λευκής Σοκολάτας

  • 400 γρ. λευκή Σοκολάτα Κουβερτούρα
  • 1 κ.σ. ηλιέλαιο
  • ινδοκάρυδο ή ζάχαρη άχνη

Οδηγίες

  1. Τοποθετούμε το μαλακωμένο βούτυρο στον κάδο του μίξερ, μαζί με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια, και χτυπάμε για 20 λεπτά. Θέλουμε να ασπρίσει και να αφρατέψει το μίγμα.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
  3. Πλάθουμε κουραμπιέδες σε μέτριο μέγεθος και τους βάζουμε στο ταψί του φούρνου, στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
  4. Ψήνουμε τους κουραμπιέδες σε προθερμασμένο φούρνο σε 170° C για περίπου 20 έως 25 λεπτά.
  5. Μόλις ψηθούν οι κουραμπιέδες και κρυώσουν μπορείτε να τους επικαλύψετε με λευκή σοκολάτα.
  6. Λιώνουμε τη λευκή κουβερτούρα και αναμιγνύουμε με το ηλιέλαιο. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν βουτύξουμε μέσα τους κουραμπιέδες για να τους επικαλύψουμε.
  7. Τοποθετούμε στην άκρη μέχρι να σφίξει η σοκολάτα και απολαμβάνουμε.

Video

Γενικές Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo YouTube: Bake iT  
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx