Μοσχάρι Κοκκινιστό στο Slow Cooker

 

από BigMama
Μαλακό, πεντανόστιμο, Μοσχάρι κοκκινιστό στο Slow Cooker. Είναι ο πιο ξεκούραστος τρόπος να μαγειρέψεις το μοσχαράκι!
5 από 2 ψήφοι
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 8 ώρες
Συνολικός Χρόνος 8 ώρες 5 λεπτά
Κατηγορία Κυρίως Γεύμα, Μαγειρική, Μοσχάρι
Κουζίνα Ελληνική
Μέθοδος Μαγειρέματος Slow Cooker
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!

Προσάρμοσε τις μεριδες: 6 μερίδες

Υλικά
 

  • 1 κιλό μοσχάρι σπάλα
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 κρεμμύδι μέτριο
  • 2 κλωνάρια σέλερι
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 200 γρ. πασάτα ντομάτας
  • 2 φύλλα δάφνη
  • ¼ κούπας ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ. μπούκοβο
  • αλάτι, πιπέρι, θυμάρι
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ
  • ½ κούπα κρύο νερό

Οδηγίες

  1. Τοποθετούμε το κρέας μέσα στο Slow Cooker . Εγώ έχω 6lt αλλά γίνεται με τον ίδιο τρόπο και σε μικρότερο.
  2. Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και τα κλωνάρια σέλερι και τα ρίχνουμε μέσα.
  3. Αραιώνουμε τον πελτέ ντομάτας με λίγο από το χυμό ντομάτας και τα ρίχνουμε μέσα.
  4. Προσθέτουμε τη δάφνη, το ελαιόλαδο, το μπούκοβο, το θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε.
  5. Δεν λυπόμαστε τα μπαχαρικά καθώς χρειάζεται λίγη ένταση στη γεύση το φαγητό που μαγειρεύεται στο Slow Cooker.
  6. Τέλος αραιώνουμε το κορν φλάουρ με το κρύο νερό και το προσθέτουμε στο σκεύος. Ανακατεύουμε ελαφρώς να πάνε τα υλικά παντού.
  7. Θέτουμε σε λειτουργία το Slow Cooker στο Low για 8 ώρες ή στο High για 4 ώρες.
  8. Μπορούμε να σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες, κριθαράκι κ.α.

Γενικές Σημειώσεις

Δες το άρθρο μας για το Slow Cooker εδώ
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx