Raffaello της Τζένης Τσανακτσίδου

 

από BigMama
Ετοίμασε τα πιο νόστιμα σπιτικά Raffaello με την πανεύκολη συνταγή της κυρίας Τζένης Τσανακτσίδου! Ιδανική για αρχαρίους!
5 από 1 ψήφος
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 20 λεπτά
Χρόνος αναμονής 12 ώρες
Συνολικός Χρόνος 12 ώρες 20 λεπτά
Κατηγορία Γλυκά Ψυγείου, Επιδόρπιο, Ζαχαροπλαστική, Κεράσματα
Κουζίνα Ιταλική
Μέθοδος Μαγειρέματος Χωρίς ψήσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!

Προσάρμοσε τις μεριδες: 25 κομμάτια

Υλικά
 

Οδηγίες

  1. Βάζουμε το βούτυρο σε ένα μπολ και το ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ.
  2. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε καλά.
  3. Τέλος, προσθέτουμε σε δύο δόσεις την ινδική καρύδα και ανακατεύουμε.
  4. Σκεπάζουμε το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για όλη την νύχτα.
  5. Την επόμενη μέρα το βγάζουμε από το ψυγείο, παίρνουμε μια μικρή ποσότητα στο χέρι μας, το πατάμε λίγο με την παλάμη μας να ανοίξει και βάζουμε μέσα το ολόκληρο φουντούκι. Κλείνουμε και το πλάθουμε σε σχήμα στρογγυλό.
  6. Βάζουμε σε ένα μπολ ινδική καρύδα και σε ένα μπολ λιωμένο βούτυρο.
  7. Βουτάμε τα χέρια στο βούτυρο, παίρνουμε ένα ένα τα μπαλάκια στα βουτυρωμένα μας χέρια για να υγραθούν και στη συνέχεια τα βουτάμε στην ινδική καρύδα.

Γενικές Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!  | Tzeni Tsanaktsidou
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx