Σοκολατάκια Bounty

 

από BigMama
Ετοιμάστε σπιτικά σοκολατάκια Bounty, πολύ εύκολα και γρήγορα, με 4 μόνο υλικά. Επιλέξτε κουβερτούρα για να ισορροπήσετε τη γλύκα ή κουβερτούρα γάλακτος για να μοιάζουν περισσότερο στα αγοραστά.
5 από 3 ψήφοι
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 2 λεπτά
Μαγείρεμα 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 22 λεπτά
Κατηγορία Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική, Κεράσματα, Παιδικά
Κουζίνα Άλλη
Μέθοδος Μαγειρέματος Μπεν μαρί, Χωρίς ψήσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!

Προσάρμοσε τις μεριδες: 40 τεμάχια

Υλικά
 

Οδηγίες

  1. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το ζαχαρούχο γάλα, την ινδική καρύδα και το εκχύλισμα βανίλιας, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Αρχικά βάλτε 300 γρ. ινδικής καρύδας και προσθέστε σταδιακά και την υπόλοιπη, για να μη γίνει πάρα πολύ σφιχτό το μείγμα. Η υφή εξαρτάται κάθε φορά από την ποιότητα της ινδικής καρύδας. Βάζουμε το μπολ μας στο ψυγείο για να σφίξει το μείγμα και να πλάθεται πιο εύκολα.
  2. Μόλις σταθεροποιηθεί το μείγμα μας, πλάθουμε μπαλάκια ή μπαστουνάκια.
  3. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μας και βουτάμε μέσα τα μπαλάκια-μπαστουνάκια μέχρι να καλυφθούν πλήρως με τη σοκολάτα. Αφήνουμε τα bounty μας να κρυώσουν καλά για 3-4 ώρες.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx