Βάφλες απλές και πετυχημένες!

από BigMama
Η πιο απλή αλλά ταυτόχρονα πετυχημένη συνταγή για βάφλες.
4,84 από 6 ψήφοι
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 1 ώρα
Συνολικός Χρόνος 1 ώρα 5 λεπτά
Κατηγορία Γλυκές ζύμες, Ζαχαροπλαστική, Παιδικά, Πάρτι, Πρωινό
Κουζίνα Γαλλική
Μέθοδος Μαγειρέματος Φούρνος - Ψήσιμο
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!

Προσάρμοσε τις μεριδες: 20 τεμάχια

Υλικά
 

Οδηγίες

  1. Χτυπάμε με ένα μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μίγμα.
  2. Προσθέτουμε τις βανίλιες.
  3. Προσθέτουμε το λιωμένο βιτάμ (προσοχή δεν θέλουμε να είναι καυτό).
  4. Ανακατεύουμε το μπέικιν με το αλεύρι και τα προσθέτουμε εναλλάξ με το γάλα στο μίγμα των αυγών, ανακατεύοντας συνεχώς.
  5. Χτυπάμε όλα τα υλικά με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
  6. Βάζουμε σε λειτουργία τη βαφλιέρα μας και μόλις ανάψει το πράσινο φως βάζουμε μισή κουτάλα από το μίγμα μας έτσι ώστε να καλύψει την επιφάνεια που προορίζεται για τη μια βάφλα και βάζουμε άλλη μισή κουτάλα μίγματος στη διπλανή επιφάνεια.
  7. Κλείνουμε τη βαφλιέρα. Αφήνουμε να ροδοκοκκινήσουν οι βάφλες, τις βγάζουμε και επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει το μίγμα μας.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx