Χαλβάς με Ινδοκάρυδο, Πορτοκάλι και Αμύγδαλα

 

από BigMama
Πανεύκολος, νηστίσιμος, σιμιγδαλένιος χαλβάς. Το ινδοκάρυδο, το πορτοκάλι κα τα αμύγδαλα προσθέτουν μοναδικότητα στη γεύση αυτού του γλυκού.
5 από 1 ψήφος
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 10 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 15 λεπτά
Κατηγορία Επιδόρπιο, Ζαχαροπλαστική, Νηστίσιμα, Νηστίσιμα γλυκά
Κουζίνα Ελληνική
Μέθοδος Μαγειρέματος Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη
Προσάρμοσε τις μεριδες: 1 δόση

Υλικά
 

  • 6 νεροπότηρα νερό
  • 250 γρ. σιμιγδάλι χοντρό
  • 400 γρ. ζάχαρη
  • 3 πορτοκάλια το χυμό και το ξύσμα
  • 10 κ.σ. ινδοκάρυδο
  • 20 αμύγδαλα καβουρδισμένα λευκά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά στη κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά.
  2. Μόλις πήξει το μίγμα και βγάλει φουσκάλες είναι έτοιμο! Το ρίχνουμε στη φόρμα του και μόλις κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
  3. Διακοσμούμε με ινδοκάρυδο, αμύγδαλο και ξύσμα πορτοκαλιού!!!

Γενικές Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!  | Tzeni Tsanaktsidou
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx