Σοκολατάκια Ανώμαλα (Βραχάκια) της Τζένης
Κλασική συνταγή για Ανώμαλα (Βραχάκια) Σοκολάτας. Συνδυάζει σοκολάτα με καβουρδισμένα αμύγδαλα για έναν ανεπανάληπτο γευστικό συνδυασμό.
Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!
Οδηγίες
- Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα απλώνοντάς τα πάνω σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και βάζοντάς τα στο φούρνο για 10 λεπτά στους 200°C.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί με λίγο λάδι.
- Ανακατεύουμε να γίνει λεία και ρίχνουμε μέσα τα αμύγδαλα.
- Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να καλυφθούν καλά και βάζουμε κουταλιές από το μίγμα πάνω σε μια λαδόκολλα.
- Σε κάθε σοκολατάκι βάζουμε πάνω 2-3 ξηρούς καρπούς!!
- Στην συνέχεια τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να κρυώσουν καλά.
Γενικές Σημειώσεις
Πηγή συνταγής και photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!! | Tzeni Tsanaktsidou
