Ελαφρύ Γιαουρτογλυκό Ψυγείου με Ανανά

BigMama
Καλοκαιρινό, ελαφρύ γλυκό ψυγείου με γιαούρτι και ανανά, που είναι έτοιμο σε 10 λεπτά!
Προετοιμασία 10 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 10 λεπτά
Κατηγορία Γλυκά Ψυγείου, Επιδόρπιο, Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική
Κουζίνα : Άλλη
Μέθοδος : Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες ( προσαρμοσε! )15
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή

Υλικά
 

  • 1 πακέτο σαβαγιάρ (200 γρ.)
  • 1 κουτί κονσέρβα ανανά
  • 350 ml φυτική σαντιγύ
  • κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 150 γρ. χοντροκομμένα καρύδια

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Στραγγίζουμε τον ανανά κρατώντας το χυμό του, και τον κόβουμε σε κομματάκια. Τον αφήνουμε στην άκρη.
  • Στο χυμό του ανανά βουτάμε γρήγορα (αρκετά γρήγορα!) τα σαβαγιάρ και από τις δύο πλευρές και τα τοποθετούμε με τη σειρά σε ένα πυρέξ 25 x 35 εκ., με τη ζαχαρωμένη τους πλευρά προς τα πάνω.
  • Χτυπάμε τη σαντιγύ με ένα μίξερ χειρός και μόλις σφίξει, προσθέτουμε το γιαούρτι και τον ανανά. Ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ και απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στα σαβαγιάρ. Πασπαλίζουμε με τα καρύδια.
  • Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον, να κρυώσει καλά.
5 από 2 ψήφοι

Βαθμολόγησε τη Συνταγή

Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
3 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
View all comments
3
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx