Κροκέτες με Ζαμπόν και Κασέρι
Φανταστικές, πανεύκολες, τραγανές Κροκέτες με Ζαμπόν και Κασέρι. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε αλλαντικά και τυριά της αρεσκείας σας.
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή
Υλικά
- 6 φέτες ψωμί του τοστ ψίχα
- 6 φέτες κασέρι
- 6 φέτες ζαμπόν
- 2 αυγά
- αλάτι, πιπέρι
- αλεύρι γ.ο.χ.
- φρυγανιά
- ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Σε ένα πιάτο σπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι.
- Με τη βοήθεια ενός πλάστη, ανοίγουμε τις φέτες από ψίχα του τοστ, να γίνουν λεπτές.
- Βάζουμε μια φέτα ζαμπόν και μια φέτα κασέρι πάνω στη φέτα του τοστ και τυλίγουμε σε ρολό.
- Αν θέλουμε μπορούμε να βρέξουμε τις άκρες από τα ρολάκια, για να κολλήσουν πιο εύκολα.
- Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε τη ηλιέλαιο και το βάζουμε στη φωτιά να ζεσταθεί.
- Βουτάμε τα ρολάκια μας σε λίγο αλεύρι, μετά μέσα στα χτυπημένα αυγά και τέλος στη φρυγανιά μέχρι να καλυφθούν ολόγυρα.
- Τηγανίζουμε τα ρολάκια μας μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα, φροντίζοντας να τα γυρίσουμε από όλες τις πλευρές.
- Μόλις τα βγάλουμε από το τηγάνι, τα βάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί.
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο