Σοκολατάκια Ανώμαλα (Βραχάκια) της Τζένης

 

από BigMama
Κλασική συνταγή για Ανώμαλα (Βραχάκια) Σοκολάτας. Συνδυάζει σοκολάτα με καβουρδισμένα αμύγδαλα για έναν ανεπανάληπτο γευστικό συνδυασμό.
Χωρίς βαθμολογία
Share Εκτύπωση Αποθήκευση
Προετοιμασία 10 λεπτά
Χρόνος ψύξης 30 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 40 λεπτά
Κατηγορία Vegan, Επιδόρπιο, Ζαχαροπλαστική, Κεράσματα, Νηστίσιμα γλυκά, Σοκολάτα
Κουζίνα Ελληνική
Μέθοδος Μαγειρέματος Μπεν μαρί
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

Εξοπλισμός. Δες που μπορείς να τον βρεις!

Προσάρμοσε τις μεριδες: 1 δόση

Υλικά
 

  • 500 γρ. κουβερτούρα
  • 300 γρ. αμύγδαλα
  • διάφοροι ξηροί καρποί για διακόσμηση

Οδηγίες

  1. Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα απλώνοντάς τα πάνω σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και βάζοντάς τα στο φούρνο για 10 λεπτά στους 200°C.
  2. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί με λίγο λάδι.
  3. Ανακατεύουμε να γίνει λεία και ρίχνουμε μέσα τα αμύγδαλα.
  4. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να καλυφθούν καλά και βάζουμε κουταλιές από το μίγμα πάνω σε μια λαδόκολλα.
  5. Σε κάθε σοκολατάκι βάζουμε πάνω 2-3 ξηρούς καρπούς!!
  6. Στην συνέχεια τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να κρυώσουν καλά.

Γενικές Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!  | Tzeni Tsanaktsidou
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx